Home Diensten Onderhoud en reparatie Doe het zelf garage Bandenservice Montagepunt
Werkplek Foto's Over ons
Contact

Werkplek huren

Op zoek naar een plek om zelf aan je auto te sleutelen? Dat kan bij Tomavi. We bieden meer dan alleen een werkplek met brug.
 

Inclusief gereedschappen

Repareren en sleutelen zijn onze passies en we vinden het belangrijk dat jij het ook met plezier kunt doen. Daarom zorgen wij ervoor dat je onbezorgd aan je auto kan sleutelen en alle gereedschappen tot je beschikking hebt.
 

Technische ondersteuning

Je kan onze werkplek huren om zelf aan de slag te gaan. Handig voor de automobilisten met enige technische kennis. Mocht je er echter niet uit komen of het fijn vinden dat onze monteurs met je mee kijken, dan doet we dat natuurlijk graag.
 

Onderdelen bestellen

We zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt sleutelen aan je auto. Wij kunnen de nieuwe onderdelen die je nodigt hebt bestellen, zodat je deze meteen op onze locatie kunt monteren.
 

Tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op hoelang je onze werkplek wilt gebruiken. Het uurtarief dat wij hanteren is €22,50. Dit bedrag is inclusief BTW, gereedschappen en apparatuur (m.u.v. bandenapparatuur). 
 

Werkplek huren

Zelf sleutelen is zo geregeld. Maak een afspraak via ons contactformulier. Voor vragen of opmerkingen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

 

 

Kom bij ons sleutelen!

Regel nu je werkplek inclusief brug en gereedschappen.

Afspraak maken