Home Diensten Onderhoud en reparatie Doe het zelf garage Bandenservice Montagepunt
Werkplek Foto's Over ons
Contact

Doe het zelf garage

Zoek je een garage om zelf te sleutelen aan je auto? Dan is Tomavi de geschikte locatie.
 

Zelf sleutelen in de doe-het-zelf garage

In onze doe-het-zelf garage kun je zelf sleutelen aan je auto. Het grote voordeel hiervan is dat je bespaart op de kosten. Voor de brughuur hanteren we een tarief van €22,50 per uur, incl. BTW. Voor de opvang en afvoer van olie, koelvloeistof en oude filters geldt een heffing van €5,50 incl. BTW.

In onze garage heb je alle gereedschappen tot je beschikking. Wil je bijvoorbeeld zelf periodiek onderhoud plegen? Of wil je op de brug zelf de banden verwisselen? Dit alles is mogelijk.
 

Technische ondersteuning

Wil je zelf sleutelen in onze doe-het-zelf garage, maar kom je er zelf niet helemaal uit? En wil je graag wat ondersteuning bij het uitvoeren van de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden? Dan helpen we je graag. Wij bieden namelijk ook technische ondersteuning aan. Dit kan je vooraf maar natuurlijk ook tijdens het sleutelen aangeven.
 

Reparatie helemaal uitbesteden

Heb je zelf twee linkerhanden of ben je simpelweg niet in staat om zelf de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren? Dan kan je dit ook overlaten aan onze experts.

Voor specifieke of grote werkzaamheden kan je ook bij Tomavi terecht. Denk bijvoorbeeld aan een kleine of grote beurt, of het vervangen van bijvoorbeeld remmen, brandstoffilters, veren en de accu. 
 

Afspraak maken

Kom zelf sleutelen in doe-het-zelf garage Tomavi, met of zonder technische ondersteuning. Maak eenvoudig een afspraak. Wij helpen je graag, zodat je weer snel en veilig de weg op kan.

Kom bij ons sleutelen!

Regel nu je werkplek inclusief brug en gereedschappen.

Afspraak maken