tomavi zwolle
Partwrap Partwrap
Partwrap Partwrap
O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's
Partwrap interieur Partwrap interieur
Partwrap Partwrap
Window tinting Window tinting
Professionele of aankomend poetser Professionele of aankomend poetser
restyling restyling
Partwrap Partwrap
Car Wrap, full en Part Wrap Car Wrap, full en Part Wrap

Diensten

Carwrap

Wij zijn gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk wrappen van auto’s, scooters, motoren Carwrappenen boten. In feite in alles wat maar in te pakken is. Het carwrappen van auto's en motoren is momenteel ‘hot’ en stelt je in staat om in nagenoeg iedere kleur en dessin gebruiksvoorwerpen en vervoersmiddelen van een sterke vinyl carwrap(Cast) te voorzien. Tijdelijk of voor lange duur (8-10 jaar bij intensief gebruik). Het maakt voertuigen tevens bestendig tegen kleine krassen en men ziet geen verschil tussen een vinyl of spuitwerk na montage van de carwrap. Ook het geheel carwrappen van auto's, motoren en zelfs caravans behoren tot de mogelijkheden. 
Meer informatie over carwrappen

 

Window tintingwindow tinting

Door een zonwerende folie op autoruiten te monteren houdt u het koel in de auto en blijft een groot deel van de warmte buiten. Geen losse plak of rolgordijnen die in de weg zitten bij openen van het raam. Hierdoor zal de auto een stijlvoller uiterlijk krijgen. Tevens zorgt de tint van de film voor verminderde schittering en doordat de film ruim 90% van het UV licht blokkeert blijft ook de achterbekleding van het interieur (stof en leer) als nieuw. Waardevolle spullen op de achterbank tijdens de vakantie zijn nauwelijks nog te zien, en onderweg een DVD kijken een stuk prettiger voor de kinderen.
Meer informatie over window tinting
 

Prestyling

prestyling voor carwrap
Deze service binnen de carwrap business is  geheel nieuw, en geeft absoluut de toegevoegde waarde aan het gedeeltelijk inpakken (carwrappen) van uw motorkap. Steenslag op de voorkant van de motorkap,een beschadigde achterbumper,  iedere auto heeft er last van, zeker na een aantal jaren. Het zijn vaak relatief onschuldige kleine beschadigingen, maar zeer storend en vaak een continue proces. Zodra een auto een paar van deze kleine oneffenheden heeft opgelopen, is dat normaal gezien voldoende reden om een full of een gedeeltelijke wrapp te weigeren.
 
Tomavi heeft hier de pasklare oplossing, prestyling. Meer informatie over prestyling