Home Diensten Onderhoud en reparatie Doe het zelf garage Bandenservice Montagepunt
Werkplek Foto's Over ons
Contact

Onze diensten

We bieden een uitgebreide service op het gebied van autoreparatie. Zo bieden we verschillende diensten aan op het gebied van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, doe het zelf, bandenservice en montage.
 

Onderhoud en reparatie

Je kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Een kleine beurt, grote beurt of een reparatie is mogelijk, inclusief onderdelen of met eigen onderdelen. Lees meer..
 

Doe het zelf

Tomavi is de doe-het-zelf-garage van Zwolle. Het is mogelijk om bij ons zelf te sleutelen aan je auto, om hier technische ondersteuning bij te krijgen of om de werkzaamheden geheel aan ons over te laten. Kies zelf welke werkwijze jij prettig vindt. Dit kan je vooraf aan ons doorgeven. Mocht je tijdens het sleutelen graag wat ondersteuning krijgen, dan helpen we je uiteraard graag. 

Onze werkplek is voorzien van moderne apparatuur met de beste kwaliteit. Deze zijn geheel tot jouw beschikking, zodat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Tevens kunnen wij nieuwe onderdelen voor je bestellen, zodat je deze zelf of samen met ons kunt monteren. Lees meer over de verschillende opties bij doe het zelf.
 

Bandenservice

Bij Tomavi kun je ook terecht voor autobandenservice. Hieronder valt zowel het wisselen als het balanceren van banden..Wij helpen je graag veilig de weg op met betrouwbare en kwalitatieve autobanden.
 

Montagepunt

Wij zijn een montagepunt, dat is aangesloten bij AutoDoc. Wij helpen automobilisten die zelf (reserve)onderdelen hebben besteld met het monteren van deze nieuwe onderdelen.
 

Contact opnemen

Zoek jij een betrouwbaar garagebedrijf voor het sleutelen aan je auto, het laten monteren van onderdelen of bandenservice? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een prijsopgave. Voor vragen en opmerkingen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

 

Maak een afspraak!

Kom bij ons langs voor het onderhouden en repareren van jouw auto. Onze experts helpen je veilig de weg op!

Contact opnemen