Home Diensten Onderhoud en reparatie Doe het zelf garage Bandenservice Montagepunt
Werkplek Foto's Over ons
Contact

Brug huren in Zwolle

Zoek je een plek om zelf te sleutelen aan je auto? Huur dan een werkplek met brug bij Tomavi in Zwolle: de enige brugverhuurder in Zwolle met extra service!
 

Inclusief alle nodige gereedschappen

Bij ons kun je een complete werkplek met brug huren, waarbij je gebruik kunt maken van onze gereedschappen. Denk hierbij aan gevulde gereedschapskarren en luchtgereedschap. Tevens hebben wij een hydraulische lager, verenpers en bandenapparaten. Deze zullen onze monteurs bedienen. Huur je bij ons een brug, dan hoef je dus zelf nergens meer aan te denken. Heb je wel eigen gereedschappen die je wilt gebruiken? Dan mag je deze uiteraard ook meenemen.
 

Technische ondersteuning mogelijk

Onze werkplek met brug is ideaal voor als je zelf aan de slag wilt. Kom je er niet helemaal uit of wil je dat onze ervaren monteurs even met je meekijken? Geen probleem! Zij geven je graag tips en kunnen je een handje mee helpen.
 

Nieuwe onderdelen bestellen en monteren

Wil je een brug huren om nieuwe onderdelen te monteren? Wij kunnen deze onderdelen van tevoren voor je bestellen, zodat je deze meteen op onze locatie kunt monteren. Hierbij geldt dat je ze retour kunt sturen wanneer je ze toch niet nodig blijkt te hebben.
 

Kosten brug huren

De kosten van het huren van een brug bedragen €22,50 per uur. Dit bedrag is inclusief BTW, apparatuur en gereedschappen (m.u.v. bandenapparatuur). Voor de opvang en afvoer van olie, koelvloeistof en oude filters geldt een heffing van €5,50 incl. BTW.
 

Brug huren

Een goedkope werkplek met brug huren in Zwolle? Dat kan bij Tomavi. Maak een afspraak via ons contactformulier. Wil je meer informatie over het huren van een brug? Neem dan gerust contact met ons op.