tomavi zwolle
Partwrap Partwrap
Partwrap Partwrap
O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's
Partwrap interieur Partwrap interieur
Partwrap Partwrap
Window tinting Window tinting
Professionele of aankomend poetser Professionele of aankomend poetser
restyling restyling
Partwrap Partwrap
Car Wrap, full en Part Wrap Car Wrap, full en Part Wrap

Window tinting

Window tinting met automotive film
Door een zonwerende folie op autoruiten te monteren houdt u het koel in de auto en blijft een groot deel van de warmte, uv transmissie, en licht reflectie  buiten de auto. Geen losse plak- of rolgordijnen die in de weg zitten bij openen van het raam. Hierdoor zal de auto een stijlvol uiterlijk krijgen. Tevens zorgt de tint van de film voor verminderde schittering en doordat de film ruim 90% van het UV licht blokkeert blijft ook de bekleding van het interieur (stof en leer achterin) als nieuw. Waardevolle spullen op de achterbank tijdens de vakantie zijn nauwelijks nog te zien, en maakt onderweg een DVD kijken een stuk relaxter voor de kinderen.
 
Vele voordelen
De achterruitverwarming heeft daarnaast geen enkel probleem met deze window folies, en het beslaan van de achterruit in de winter treedt zelfs minder op dan zonder gemonteerde folie.
Voorkomt rond vliegend glas bij een ongeval/inbraak en komt dus de veiligheid ten goede. Goede krasbestendigheid omdat de toplaag van de folie uiterst hard is, dus een aanzienlijke levensduur garandeert bij normaal gebruik.
 
Wij werken o.a. met LLumar (Comfort serie) en Hanita (Cool Coal) automotive film.
Deze film wordt naast autoruiten ook steeds meer toegepast op de boot en in de caravan, en combineert verhoogde zonwerende prestaties met een blijvend professioneel uiterlijk en geeft privacy. Door de minimale reflectie van deze film krijgen de autoruiten een verfijnde en geraffineerde uitstraling. Na installatie van de automotive film is het onderhoud vrij simpel.
De film wordt net zo makkelijk gereinigd als uw overige autoruiten.

Hoge kwaliteit
Sterk, duurzaam en ontwikkeld om verkleuring tegen te gaan, worden de Hanita en LLumar automotive films gedekt door resp. drie en vijf jaar garantie. Door de uitstekende krimp van de automotive films zijn deze makkelijk in onze werkplaats te vormen naar de exacte bolling van de autoruiten. De film heeft ook een uitstekende hechting op de dot matrix van de zij- en achterruiten.

Alle achterramen (die zich achter de voorportieren bevinden)  mogen onbeperkt voorzien worden van folie mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is. Voor de voorruit en de beide voorportier ruiten gelden andere bepalingen zoals hieronder omschreven staat.
In feite mogen de voorportier ruiten tot maximaal 45% getint worden. Omdat ruiten vanuit de fabriek vaak al een lichtte tint meekrijgen, blijft de folie keus hiervoor in de regel dus érg beperkt.

Eisen voor automotive film voor voertuigen
Zoals beschreven in Artikel 5.2.42 van de Wegenverkeerswet:
  • De voorruit en de naast de bestuurders zitplaats aanwezige zijruiten van personenauto’s mogen geen beschadigingen of verkleuringen vertonen. Ten aanzien van de voorruit is het bepaalde in van toepassing.
  • De voorruit en de naast de bestuurders zitplaats aanwezige zijruiten van personenauto’s mogen niet zijn voorzien van onnodige voorwerpen die het uitzicht van de bestuurder belemmeren.
  • De lichtdoorlatendheid  van de voorruit en de naast de bestuurders zitplaats aanwezige zijruiten mag niet minder dan 55% bedragen.
  • Indien de personenauto niet is voorzien van een rechter buitenspiegel, mag de achterruit geen beschadigingen of verkleuringen vertonen.
  • Indien de personenauto niet is voorzien van een rechter buitenspiegel mag de achterruit niet zijn voorzien van onnodige voorwerpen die het uitzicht van de bestuurder belemmeren.

Met automotive films (zilver) die geen metaaldeeltjes bevatten zullen mobiele telefoon en GPS systemen geen hinder ondervinden van de film. De auto dient vooraf gewassen te worden (ivm de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en losse voorwerpen graag zoveel mogelijk thuislaten.
Tomavi raam folie Ramen blinderen Door een zonwerende folie op autoruiten te monteren houdt u het koel in de auto en blijft een groot deel van de warmte, uv transmissie, en licht reflectie buiten de auto. Geen losse plak- of rolgordijnen die in de weg zitten bij openen van het raam. Hierdoor zal de auto een stijlvoller uiterlijk krijgen. Tevens zorgt de tint van de film voor verminderde schittering en doordat de film ruim 90% van het UV licht blokkeert blijft ook de bekleding van het interieur (stof en leer achterin) als nieuw. Waardevolle spullen op de achterbank tijdens de vakantie zijn nauwelijks nog te zien, en maakt onderweg een DVD kijken een stuk relaxter voor de kinderen. Category: Cars, Auto's, Ramen, Window Product #: Tomavi raam folie 4 stars, based on 48 reviews