tomavi zwolle
Partwrap Partwrap
Partwrap Partwrap
O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's O.a. Hexis & Hanita Vinyl en Windowfolie's
Partwrap interieur Partwrap interieur
Partwrap Partwrap
Window tinting Window tinting
Professionele of aankomend poetser Professionele of aankomend poetser
restyling restyling
Partwrap Partwrap
Car Wrap, full en Part Wrap Car Wrap, full en Part Wrap

Carwrap

bekijk het partwrap portfolioWaarom carwrapping?
Het inpakken van materialen is helemaal ‘hot’ en stelt je in staat om in nagenoeg iedere kleur en dessin gebruiksvoorwerpen en vervoersmiddelen van een sterke vinyl Cast te voorzien.
Tijdelijk of voor langere duur. Het maakt voertuigen tevens bestendig tegen kleine krassen en men ziet geen verschil tussen een vinyl of spuitwerk na montage. Ook het gedeeltelijk wrappen (spiegels) en alleen de motorkap behoort tot de mogelijkheden.
 
Wat is carwrapping nu precies?
Carwrappen is een speciale techniek die het mogelijk maakt om het uiterlijk van uw auto zonder spuitwerk in een nieuwe kleur voor lange duur uit te voeren. De basis is eenvoudig: de auto wordt gedeeltelijk of in haar geheel bedekt met speciale Bekijk het carwrap-zwolle portfoliobekijk het portfolio met meer carwrap fotoswrapping folie. Hiervoor word de de auto eerst geheel gewassen, gedroogd, en volledig binnen en buiten vetvrij gemaakt om te voorkomen dat de folie na het carwrappen na een aantal jaren zou loslaten.
 
Na het schoonmaken kan het nodig zijn om bepaalde onderdelen tijdelijk te demonteren, zodat de overgangen van de diverse accessoires op alle plaatsen goed aansluit. Vervolgens wordt de folie met behulp van een zware kleefstof op de auto aangebracht.
Deze stof is niet schadelijk voor lak, waardoor carwrappen altijd volledig terug te draaien is. Bovendien is de vinyllaag op de auto extreem duurzaam, en gaat zonder kleur of structuurverlies makkelijk tot circa 8-10 jaar mee.

Steeds populairder
Carwrapping werd vooralsnog veel toegepast in de VS en de UK. Vandaag de dag wordt carwrapping ook in Nederland en België steeds meer uitgevoerd. Wij kunnen uw auto, motor, bestel- of bedrijfswagen, caravan voorzien van vele soorten wraps. Na diverse cursussen en certificatie en diverse referenties op het gebied van partwrap en window tinting zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming hiervoor.

Carwrapping verandert uw auto bestelwagen of motor in een schitterende blikvanger. Als nadien de auto verkocht wordt, kan de carwrap altijd binnen een dagdeel verwijderd worden en komt er een nieuwe auto onder de wrap vandaan. Dit komt omdat de lak die onder de wrap zit, geconserveerd word en dus niet veroudert. Al met al grote voordelen met carwrapping in plaats van spuiten.

Ook voor auto's met een kleine beschadiging is zeker een combinatie met pre-styling dé perfecte en betaalbare oplossing.
Tomavi Carwrap Zwolle Carwrappen is een speciale techniek die het mogelijk maakt om het uiterlijk van uw auto zonder spuitwerk in een nieuwe kleur voor lange duur uit te voeren. De basis is eenvoudig: de auto wordt gedeeltelijk of in haar geheel bedekt met speciale Bekijk het carwrap-zwolle portfoliobekijk het portfolio met meer carwrap fotoswrapping folie. Category: Voor elke auto Product #: Tomavi wrap folie 4.5 stars, based on 38 reviews